Bel of mail voor een afspraak:

0294 - 206510

vera@dietistinabcoude.nl

Werkwijze

Diëtistenpraktijk Vera de Visser richt zich op een brede doelgroep van jong tot oud. U kunt terecht voor een persoonlijk voeding- en dieetadvies op maat. Wanneer u zelf niet in staat bent om de praktijk te bezoeken of de voorkeur geeft aan een consult bij u thuis dan kan ik naar u toekomen in uw eigen leefomgeving. Mocht u het druk hebben of veel reizen dan biedt ik u de mogelijkheid om de individuele begeleiding online uit te voeren door middel van telefonisch, e-mail of online consult.

Eerste Consult

Tijdens het eerste consult maken wij persoonlijk kennis met elkaar en breng ik uw individuele wensen en behoeften in kaart. Vervolgens bespreken we gezamenlijk uw voeding- en leefstijlpatroon en eventuele klachten. Naar aanleiding daarvan zal ik een advies- en behandelplan op maat opstellen waar u mee aan de slag gaat.

Het eerste consult duurt ongeveer een uur. Samen kijken we naar de reden en motivatie van uw komst. We bespreken onder meer uw klachten, (voedings)achtergrond, lichamelijke activiteit, lichaamssamenstelling en voedingspatroon. Aan de hand van deze gegevens kijken we samen op welke manier we uw leefstijl het beste aan kunnen passen. Dit verwoorden we in persoonlijke doelen. Hierdoor is uw advies altijd persoonsgebonden en op maat gemaakt.

Vervolgconsult

Het tweede consult zal circa 30 minuten in beslag nemen. De daaropvolgende consulten zijn korter en nemen 15 tot 30 minuten in beslag. Tijdens deze consulten evalueren we de opgestelde doelen en kijken we naar de praktische toepassing van de adviezen. Motivatie en stimulatie staan hierbij centraal. Samen vergroten wij uw kennis en vaardigheden over (gezonde)voeding. Het aanpassen van uw leefstijl kan dan zonder hindernissen verlopen.

Tijdens een vervolgconsult wordt de toepassing van het dieet- of voedingsadvies besproken en zullen we samen naar oplossingen zoeken bij eventuele knelpunten die u hierbij ondervindt. Ook zal er gekeken worden naar wat er juist goed gegaan is en wat u motiveert. Gedurende een vervolgconsult kunnen verschillende onderwerpen aan bod komen die variëren van wat te doen bij feestjes en tijdgebrek tot het vergroten van kennis over voeding en het leren variëren met producten. Het aantal en de duur van vervolgconsulten zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen en situatie.